company logo

nea_LOGO

BelépésSzenttamási Tavaszi Nagytakarítás 2015 PDF Nyomtatás E-mail
2015. március 25. szerda, 20:29

Tavaszi nagytakarításunkat idén március 28-án, szombaton tartjuk. Gyülekező a szokásos helyen lesz, Dolgos Laci bácsi-féle „kis bazilika” és a volt Kade kocsma közötti területen, 800 órakor.

takaritas

A tavaly késő őszig tartó zöldfelület karbantartás miatt, idén nem kell fűnyírással kiegészítenünk a szokásos tennivalóinkat. Szükséges eszközök: seprű, lombseprű, lapát, metszőolló, kesztyű, zsák.

Aki nem tud részt venni a közös takarításon, de szívügye városrészünk tisztasága, kérjük, hogy tegye rendbe lakóháza környékét a közös takarítás időpontjáig vagy jelezze Fritz Ernőnek (tel.:06 30/9930-895), hogy húsvétig mely terület takarítását, rendbetételét tudja elvállalni. Szintén ezen a telefonszámon tudnak eligazítást kérni a későbbi időpontban csatlakozni szándékozók.

Kérünk mindenkit, ha van olyan ismerősük, aki szívesen csatlakozna a takarításhoz, értesítsék őket az időpontról!

 
Szenttamási Napok 2014 PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 09:43


szenttamasi_napok_2014_plakat.JPG


Bővebben...
 
Bajnok utcai tér rendezési tervének vázlatai PDF Nyomtatás E-mail
2014. március 14. péntek, 20:30

A legutóbbi közgyűlésünk keretében került sor a Bajnok utcai tér újrahasznosításával kapcsolatos tervezés megismerésére. Eddig már megtörtént a terület geodéziai felmérése, ami alapul szolgált a tervezés elkezdéséhez. Papp Katalin kerttervező mérnök által tartott előadáson az alábbi két lehetséges felosztás került ismertetésre: (nagyobb felbontású képekért klikk a képre)

bajnok_utcai_terv_a_verziobajnok_utcai_terv_b_verzio

Mindkét tervben közös a felnőttek és gyermekek részére kialakított terek elhelyezése, illetve a kivitelezés során a meglévő domborzaton a legkisebb mértékű beavatkozás. Ismertetésre került a szóba jöhető anyagok és felhasználásuk lehetősége. Az elkövetkező hetek során a vezetőség ezekből fogja összeállítani javaslatait, mellyel a tervező egy végleges, mindenki által véleményezhető tervet tud elkészíteni.


 
Közgyűlési beszámoló 2014. március 10. PDF Nyomtatás E-mail
2014. március 13. csütörtök, 19:20

Március 10.-i közgyűlés keretében tisztújításra került sor az egyesület életében. Antalics Attila elnökségi tag egyéb elfoglaltságaira hivatkozva kérte felmentését tisztségéből. Kérését elfogadtuk, megköszönve eddigi fáradozásait. Ezt az alkalmat felhasználva az elnökség többi tagja is megerősítő szavazást kért a tagságtól. Új tagnak Nagy Lászlót és Szepesi Balázst lett jelölve. A taggyűlés egyöntetűen bizalmat szavazott a maradó elnökségnek és megszavazta az elnökség átalakítását is.

Így egyesületünk ezután az alábbi felállással folytatja munkáját:

elnök:                  Máté Edina

alelnök:                Szabó Tamás

elnökségi tagok:    Fritz Ernő

                          Kratochvill Zsuzsanna

                          Nagy László

                          Szepesi Balázs

 
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 8

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 54 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.