company logo

nea_LOGO

BelépésInformációs táblák a hegyen PDF Nyomtatás E-mail
2016. szeptember 05. hétfő, 23:10

Egyesületünk elkezdte az előkészületeket a hegyre telepítendő információs táblákkal kapcsolatban. Három tábla kihelyezése fog megvalósulni a közeljövőben: Művészetek tere, Esze Tamás - Bánfi Lukács kereszteződése, Batthyány Lajos utca - Kálvária kereszteződése. Az önkormányzati támogatással megvalósuló projektben Egyesületünk vállalta a térkép és helyi információs anyagok összeállítását, nyomdai munkák fedezését illetve a táblák közterületre történő kihelyezését. Ennek keretében a múlt héten megtörténtek két helyszínen az alapozási munkálatok. Hamarosan a következő formátumú térképekkel fogunk találkozni:


terkep

 
Szenttamási Napok 2016 PDF Nyomtatás E-mail
2016. augusztus 31. szerda, 12:30

szenttamasi_napok_plakat_2016_kicsi.jpg

(nagyobb felbontású képekért klikk a képre)


Bővebben...
 
A Képviselő Testület elfogadta a Bajnok utcai tér terveit PDF Nyomtatás E-mail
2016. június 01. szerda, 21:45

A tavalyi évi Tervtanácsi támogatás mellé idén megszületett a terület tulajdonosának (közterület lévén, Esztergom városa) beleegyező és támogató hozzájárulása is. Így a jogi akadályok mind elhárultak a terv kivitelezése elől. A Testület továbbá rendelkezett arról is, hogy a 2017-es költségvetésben forrást biztosít a terv megvalósítására.

A terv elfogadása felkeltette a média érdeklődését is, hiszen a RTVE regionális televízió 2016/04/29-i Háttér című közéleti magazin műsorában számolt be erről (a csatolt linken 9:05 - 13:25 között látható), a megyei 24 óra újság pedig 2016/05/07-i számában jelentette meg az alábbi beszámolót róla:


24 óra beszámoló

 
Utcanév táblák kihelyezése PDF Nyomtatás E-mail
2016. május 05. csütörtök, 21:03

 utcanev_tablak2

A tavasz folyamán Egyesületünk által kihelyezésre kerültek az új, egységes utcanév táblák. A táblák legyártásának pénzügyi hátterét a 2015-ös évben megnyert NEA-KK-SZ-15 számú pályázat fedezte. Ez összesen 57 darab tűzzománcozott utcanév tábla és 7 darab tűzzománcozott információs tábla elkészítését fedezte. A táblák tartalma pedig az önkormányzattal egyeztetve, az aktuális rendeleteknek megfelelően lett kialakítva. Kihelyezésüket az Egyesület tagja társadalmi munkában végezték el. Az önkormányzati hozzájárulás dokumentuma itt tekinthető meg. Továbbá anyagi támogatásáról biztosította az Egyesületet 3 új információs tábla elkészítésével kapcsolatban.

utcanev_tablak

57 db tűzzománcozott utcanév tábla elhelyezése

7 db tűzzománcozott információs tábla elhelyezése

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 11

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 71 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.