company logo

nea_LOGO

BelépésRajz és fotópályázat 2015 eredményei PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 24. csütörtök, 08:15

Pályázati felhívásunkra több mint 60 pályamű érkezett be. A zsűri négy kategóriában hirdetett eredményt. Ezek a következők (nagyobb méretért klikk a képre):

Rajz

óvodás kategória:

1. helyezett: Mihályi Jázmin (Bánomi Óvoda, Esztergom)

mihalyi_jazmin_banomi_ovi_1_hely

Bővebben...
 
Szenttamási Napok 2015. összefoglaló PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 24. csütörtök, 08:03

Idén szeptember 19-én és 20-án került megrendezésre a Szenttamás Barátai Egyesület szervezésében a Szenttamási Napok nevű rendezvény, mely az 5. volt már a sorban.

A látogatókat érdekes, színes programok várták a hétvége mindkét napján.

Ahogy minden évben, most is a Szenttamás hegy tetejéről szóló tárogató hangja jelezte a programok kezdetét. Az időjárás különösen kegyes volt az eseményhez,  Esztergomot a rossz idő elkerülte.

A megnyitó után a „Szenttamás a Te szemeddel” című rajz- és fotópályázat eredményhirdetésére került sor. A művekből rendezett kiállítás a hétvége folyamán a Szenttamás Kápolnában volt megtekinthető és a rendezvény után szeptember hónapban a Művelődési Ház ad otthont a kiállításnak. A pályázatra 60-nál is több pályamű érkezett, amire nagyon büszkék a szervezők és remélik, hogy a következő évben is ilyen sok pályázat érkezik.

A Kápolna mellett az érdeklődők régészeti témájú tablókat tekinthettek meg.

A rendezvényre érkező gyerekeket délután kézműves foglalkozás, népi játékok és a Bab Társulat előadása várta, este pedig diavetítéssel kedveskedtek a legkisebbeknek.

A hétvége állandó szereplője és nagy kedvence volt a Csacsi, aki kitartóan fuvarozta a kicsiket a Kápolna körül.


Bővebben...
 
Szenttamási Napok 2015 PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 04. péntek, 17:42

szenttamasi_napok_plakat_2015_kicsi.jpg

(nagyobb felbontású képekért klikk a képre)

Bővebben...
 
Bajnok utcai tér tervtanács által elfogadott tervei PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 04. péntek, 16:07

Újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a közösségi tér tervezésében. Közel két éve született meg az igény, hogy a Bajnok utcai területet rendezni kellene. Kis mérete, bensőséges, zárt elhelyezkedése ideális helyet biztosít a helyi lakosoknak közösségi együttlétre, kívülállók által nem zavarva. Egyesületünk jelenleg is erre használja ezt a területet, így adódott az ötlet, hogy mi lenne, ha egy minimális átalakítással úgy alakítanánk át, hogy jobban ellássa ezt a funkciót. Az azóta tervezéssel eltelt idő meg is hozta első gyümölcsét. Az ötletek formába öntésében és kiforrásában segítségünkre volt Kovácsné Papp Katalin tájépítész, a Kert -Vonal Tervező Stúdió munkatársa. Nagy köszönet érte!

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

5. oldal / 11

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 71 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.