company logo

nea_LOGO

BelépésRajz és fotópályázat a Szenttamási Napok 2015 keretében PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 01. kedd, 15:59

rajz és fotópályázat plakát 2015

 
Új, egységes utca névtáblák a hegyen PDF Nyomtatás E-mail
2015. június 19. péntek, 15:56

Egyesületünk az év elején több kiírt pályázaton is indult. Ezek közül az egyiken sikeresen pályázott. Ez a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2015. február 13-án megjelentetett NEA-KK-15-SZ kódszámú, „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.” című pályázat, melynek keretében Esztergom-Szenttamás turisztikai információs hátterének fejlesztése címen nyújtottunk be pályázatot, utcanév és információs táblákra. A pozitív elbírálás a beadott pályázati összeg csökkentett értékéről szól (550e. Ft.), mely így „csak” az utcanév táblák megvalósítására nyújt fedezetet.

Az Önkormányzat épp az idei ősz folyamán tervezi, hogy rendeletet fog alkotni a város területén elhelyezendő utcanév táblák egységes formátumának szabályozásáról. Definiálná a táblák méretét, a feliratok elrendezését, méretét stb. Ígéretet kaptunk, hogy a rendelet meg fog születni idén. Ennek elfogadása után tudjuk elkezdeni a legyártatását és kihelyezését. Jó lenne ezen project megvalósulásával zárni a 2015-ös esztendőt, és így talán az erre tévedő turisták is tudnak majd tájékozódni a hegyen az általunk igencsak kedvelt girbe-gurba utcácskák labirintusában

 
Szenttamási Napok 2014 PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 08. péntek, 09:43


szenttamasi_napok_2014_plakat.JPG


Bővebben...
 
Bajnok utcai tér rendezési tervének vázlatai PDF Nyomtatás E-mail
2014. március 14. péntek, 20:30

A legutóbbi közgyűlésünk keretében került sor a Bajnok utcai tér újrahasznosításával kapcsolatos tervezés megismerésére. Eddig már megtörtént a terület geodéziai felmérése, ami alapul szolgált a tervezés elkezdéséhez. Papp Katalin kerttervező mérnök által tartott előadáson az alábbi két lehetséges felosztás került ismertetésre: (nagyobb felbontású képekért klikk a képre)

bajnok_utcai_terv_a_verziobajnok_utcai_terv_b_verzio

Mindkét tervben közös a felnőttek és gyermekek részére kialakított terek elhelyezése, illetve a kivitelezés során a meglévő domborzaton a legkisebb mértékű beavatkozás. Ismertetésre került a szóba jöhető anyagok és felhasználásuk lehetősége. Az elkövetkező hetek során a vezetőség ezekből fogja összeállítani javaslatait, mellyel a tervező egy végleges, mindenki által véleményezhető tervet tud elkészíteni.


 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 11

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 72 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.