company logo

nea_LOGO

BelépésKaleidoszkóp HEGY 2012 PDF Nyomtatás E-mail
2012. augusztus 27. hétfő, 20:42

Augusztus 19-én és 20-án  az esztergomi Kaleidoszkóp-ház által megrendezett “Kaleidoszkóp HEGY” elnevezésű kulturális eseménynek egyesületünk is kismértékben részese volt. Kápolnánkban és néhány hegyen lakó tagunk kertjében egy-egy alkotás került kiállításra, a kápolna pedig hétfő este gyönyörű színekben pompázott egy fényfestőnek köszönhetően. (további képekért click a képre)

A kápolna másként 
Felújított padok a Kálvárián PDF Nyomtatás E-mail
2012. július 25. szerda, 20:15

Elkészültek a Kálvárián az új padok. A beton alapok tisztítását követően új, keményfa ülőfelületet kaptak a lépcsősor melletti padok. A munkálatok az egyesület szervezésében és bonyolításában zajlott. Az anyagi hátteret a tagok és a "hegylakók" adományai biztosították. A felújítás 300 000.- forintból valósult meg.


Köszönjük a lelkes adakozóknak!


pad2 pad pad3 
Új országzászló a hegytetőn PDF Nyomtatás E-mail
2012. július 25. szerda, 19:59

Az Egyesület szervezésében és finanszírozásával a Szent István lépcsősor tetejére új nemzeti lobogó került kihelyezésre a régi, megtépázott darab helyére.

Köszönjök a technikai segítséget a "dolgos" embereknek ;)

orszagzaszlo zaszlo2 orszagzaszlo3

 
„Forradalmi” pincelátogatás PDF Nyomtatás E-mail
2011. november 09. szerda, 19:44

Egyesületünk „keménymagja” nem meghátrálva a zord időjárástól látogatást tett október 23-án a Dolgos Pincében és a Bihari Ranch-en.

A szokásos „Kade kocsmás” találkozóhelytől gyalog indultunk a Dolgos Pincéhez, ahol először megkoszorúztuk a kihagyhatatlan Bihari Antal Emléktáblát. (A tábla hiteles története után érdeklődők keressék bizalommal Dolgos Laci bácsit) Majd a jókedvünket fokozandó és a zord időjárás ellen is „védekezve” irány a pince, ahol mindenki kedve szerint kóstolgathatta végig kedves házigazdánk saját készítésű borait, pálinkáját. Aztán úgy határoztunk, hogy a délutánt a Bihari-telken folytatjuk. Tovább sétálva „felfedeztük” egy II. világháborús bunkert  és megcsodáltuk a város látképét. Mindezt egy jó hangulatú szalonnasütés követte, miközben a gyereksereg szórakoztatásáról a környezet és Anti bá gondoskodott (külön köszönet érte).

Képes beszámoló a galériában.

u.i: folyt.köv., hiszen máris meghívást kaptunk egy újbor kóstolásra is.

 
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 8

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 24 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.