company logo

nea_LOGO

BelépésSzenttamási Napok 2013 PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 11. szerda, 14:22


plakát2013. SZEPTEMBER 28-29. (szombat-vasárnap)


A Szenttamás Barátai Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt Esztergomban, a Szent Tamás-hegyen az immár harmadszor megrendezésre kerülő Szenttamási Napok rendezvényre.

Szombat délután a már hagyománnyá váló idegenvezetéssel egybekötött séta a Kálvárián és a játszóház, kézműves foglalkozások, bográcsozás alkotják a fő délutáni programokat. Emellett esti mese, könyvbemutató és az este folyamán három zenei formáció, az AT6 együttes, a Vörös Niki Quartett, majd Kónya Levente szórakoztatják a Hegy vendégeit.

A vasárnapi programjaink szintén 14 órakor kezdődnek, akik előző nap lemaradtak, azok végigjárhatják a stációkat, idegenvezető mesél a Szent Tamás-hegy történelméről. Ezt követően a gyerekek kipróbálhatják a párnatömést, az itt készített párnákat ülőalkalmatosságként használhatják később a 17 órára tervezett zenés gyermekprogram megtekintésekor. Előtte azonban a süti-sütő verseny kóstolóját tartjuk, melyre sütőasszonyok és sütőemberek finomságait várjuk. A Kápolnában Pribay Valéria és Bakai Marci muzsikáját hallgathatjuk meg zárásként, ezt követően szentmisén vehetnek részt a kedves látogatók. A kétnapos program alatt büfé, népi körhinta, csacsisimogató, vásári játékok és sajtkóstolás is lesz.

Bővebben...
 
Zászlócsere a Szent István lépcsőn 2013 PDF Nyomtatás E-mail
2013. május 24. péntek, 10:26

Az Egyesület szervezésében és finanszírozásával a Szent István lépcsősor tetejére ismét egy új nemzeti lobogó került kihelyezésre. Sajnos a meglévő darab állapota nem volt összhangban az életkorával, hiszen kevesebb mint egy éve helyeztük ki. Reméljük ez a darab tovább fog dacolni a hegycsúcs zord körülményeivel.


A "zászlófelvonást" egy alkalmi csoportocska lelkes tapsolással jutalmazta. Köszönjük. (további képekért klikk a képre)


Előtte:                                                                                Utána:

ilyen voltutánna


 
Pünkösd 2013 PDF Nyomtatás E-mail
2013. május 22. szerda, 22:25

Egy remekül sikerült pünkösdi bográcspartin vagyunk túl. Remélhetőleg már mindenki kipihente a nap fáradalmait:)

Egy kissé későre nyúlt reggeli/tízóraival kezdetét vette a hétfői főzés, ami menetrend szerint el is készült a meghirdetett 15 órára. Szép számmal képviseltették magukat a helyi lakók  és a nap végére még egy új taggal is bővült az egyesületünk. Hurrá!

(További képekért klikk a képre)


reggeli

 
Nyertes pályázat 2013 PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 29. hétfő, 22:13

Most kaptuk ezt a remek hírt az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőtől, miszerint:

"Örömmel értesítjük, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégium által 2012. november 10-én megjelentetett, NEA-13-M kódszámú, a "Civil szervezetek működési célú támogatása 2013” című pályázati felhívásra benyújtott, NEA-KK-13-M-1166 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett Szenttamás Barátai Egyesület Működési Pályázata 2013 című pályázatát támogatásban részesítjük."

hip-hip... :)

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 11

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 50 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.