company logo

nea_LOGO

BelépésSzenttamási Napok 2015 PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 04. péntek, 17:42

szenttamasi_napok_plakat_2015_kicsi.jpg

(nagyobb felbontású képekért klikk a képre)

Bővebben...
 
Bajnok utcai tér tervtanács által elfogadott tervei PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 04. péntek, 16:07

Újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a közösségi tér tervezésében. Közel két éve született meg az igény, hogy a Bajnok utcai területet rendezni kellene. Kis mérete, bensőséges, zárt elhelyezkedése ideális helyet biztosít a helyi lakosoknak közösségi együttlétre, kívülállók által nem zavarva. Egyesületünk jelenleg is erre használja ezt a területet, így adódott az ötlet, hogy mi lenne, ha egy minimális átalakítással úgy alakítanánk át, hogy jobban ellássa ezt a funkciót. Az azóta tervezéssel eltelt idő meg is hozta első gyümölcsét. Az ötletek formába öntésében és kiforrásában segítségünkre volt Kovácsné Papp Katalin tájépítész, a Kert -Vonal Tervező Stúdió munkatársa. Nagy köszönet érte!

Bővebben...
 
Rajz és fotópályázat a Szenttamási Napok 2015 keretében PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 01. kedd, 15:59

rajz és fotópályázat plakát 2015

 
Új, egységes utca névtáblák a hegyen PDF Nyomtatás E-mail
2015. június 19. péntek, 15:56

Egyesületünk az év elején több kiírt pályázaton is indult. Ezek közül az egyiken sikeresen pályázott. Ez a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2015. február 13-án megjelentetett NEA-KK-15-SZ kódszámú, „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2015.” című pályázat, melynek keretében Esztergom-Szenttamás turisztikai információs hátterének fejlesztése címen nyújtottunk be pályázatot, utcanév és információs táblákra. A pozitív elbírálás a beadott pályázati összeg csökkentett értékéről szól (550e. Ft.), mely így „csak” az utcanév táblák megvalósítására nyújt fedezetet.

Az Önkormányzat épp az idei ősz folyamán tervezi, hogy rendeletet fog alkotni a város területén elhelyezendő utcanév táblák egységes formátumának szabályozásáról. Definiálná a táblák méretét, a feliratok elrendezését, méretét stb. Ígéretet kaptunk, hogy a rendelet meg fog születni idén. Ennek elfogadása után tudjuk elkezdeni a legyártatását és kihelyezését. Jó lenne ezen project megvalósulásával zárni a 2015-ös esztendőt, és így talán az erre tévedő turisták is tudnak majd tájékozódni a hegyen az általunk igencsak kedvelt girbe-gurba utcácskák labirintusában

 
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 8

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 51 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.