company logo

nea_LOGO

BelépésBajnok utcai tér tervtanács által elfogadott tervei PDF Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 04. péntek, 16:07

Újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a közösségi tér tervezésében. Közel két éve született meg az igény, hogy a Bajnok utcai területet rendezni kellene. Kis mérete, bensőséges, zárt elhelyezkedése ideális helyet biztosít a helyi lakosoknak közösségi együttlétre, kívülállók által nem zavarva. Egyesületünk jelenleg is erre használja ezt a területet, így adódott az ötlet, hogy mi lenne, ha egy minimális átalakítással úgy alakítanánk át, hogy jobban ellássa ezt a funkciót. Az azóta tervezéssel eltelt idő meg is hozta első gyümölcsét. Az ötletek formába öntésében és kiforrásában segítségünkre volt Kovácsné Papp Katalin tájépítész, a Kert -Vonal Tervező Stúdió munkatársa. Nagy köszönet érte!


A júniusi Tervtanácsi ülésen egyhangú támogatást kapott az így elkészült terv. A terület az önkormányzaté, vagyis közterület. A terv megvalósításához szükséges a tulajdonos hozzájárulása, melynek „előszobája” a Tervtanács, melybe önkormányzati és szakmai delegáltak együttesen döntenek, ezzel segítve az önkormányzat álláspontjának kialakítását.

Reményeink szerint még az idei év során sikerül megszereznünk a tulajdonos támogatását a tervhez. Ennek megszületése után lezárul a tervezés folyamata. A kész, elfogadott tervvel pedig neki lehet látni a fizikai megvalósításhoz, megfelelő pályázat vagy szponzorok felkutatásához.

bajnok1.jpg

bajnok2.jpg

bajnok3.jpg

bajnok4.jpg

bajnok5.jpg

bajnok6.jpg

bajnok7.jpg

 

Keresés
Támogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.