company logo

nea_LOGO

BelépésBajnok utca PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 23. péntek, 00:00

Január folyamán elkészült a Bajnok utcai terület kivitelezési terve is. Ezzel minden részlet a helyére került, már "csak" a kivitelezés van hátra. Ennek pontos időpontjáról jelenleg nincs tudomásunk, amit új információval fogunk rendelkezni erről, természetesen beszámolunk róla.

Az alábbi linken tekinthető meg a tervhez tartozó műszaki dokumentáció. A kép nagyításáért klikk a képre.


helyszín rajz

 
Szenttamási adventi ablaknaptár PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 11. vasárnap, 00:00

A tavaly november végén meghirdetett szenttamási adventi ablaknaptár kezdeményezésünket (ami sikeresen megvalósult az adventi időszakban) egy kedves támogatónk megörökítette és össze is szerkesztette. Így aki lemaradt (vagy esetleg nem találkozott mindegyikkel), most pótolhatja. Vigyor (A kép nagyításáért klikk a képre)

Köszönjük!


Adventi kalendárium

 
Sajtóközlemény PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 25. hétfő, 00:00

A Szenttamás Barátai Egyesület az általa szervezett szabadtéri kiállítás megrongálása kapcsán az alábbiakat kívánja közölni:

Az esztergomi Művészetek terén nemrég megnyílt „Kötődés” című kiállítást szeptember 23-án, szombatra virradó hajnalban ismeretlen tettesek vandál módon szétverték, emiatt a tárlat nagy része, 13 nagyméretű fotó megsemmisült. Az installációkba foglalt összes képet megsemmisítették, kereteit megrongálták. Szerencsére a Szent István lépcső falára kihelyezett molinók sértetlenek maradtak. A rongálást szombat reggel az önkormányzat munkatársa, a helyi közmunka program vezetője észlelte, aki haladéktalanul értesítette az önkormányzat illetékeseit, a rendőrséget, a helyi képviselőt és az Egyesület elnökségét. A helyszíni szemle során az Egyesület elnöke feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Bővebben...
 
Szenttamási Napok 2017 PDF Nyomtatás E-mail
2017. augusztus 30. szerda, 13:16

szenttamasi_napok_beharangozo_2017.jpg

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 11

Keresés

Véletlen képek

Ki olvas minket

Oldalainkat 48 vendég böngésziTámogatja a Joomla!. Designed by: web hosting reseller best actors Valid XHTML and CSS.